پوست هم مانند ساير اعضاي بدن براي سالم و شاداب بودن به موادمغذي نياز دارد. از آنجا كه سلولهاي پوستي عمر كوتاهي دارند و مرتب از بين ميروند و سلولهاي جديد جايگزين آنها ميشود، لازم است تمام موادمغذي هميشه در دسترس باشد.
تغذيه متعادل و متناسب در درجه اول براي داشتن پوست سالم و شاداب ضروري است اما مصرف برخي مواد نقش پررنگتري در سلامت پوست دارد كه از آن جمله ميتوان به اسيدهاي چرب ضروري که در روغن زيتون و روغن كانولا موجود است، آنتياكسيدانها، بهخصوص ويتامين C و E و موادمعدني مثل روي و سلنيوم اشاره كرد.
بهترين منبع اين ريزمغذيها، ميوه و سبزيهاي تازه، گوشت، حبوبات و مغزهاست. غير از اين موادغذايي، روش پخت نيز در سلامت پوست تاثيرگذار است زيرا براساس روش پخت است كه به برخي ريزمغذيها دسترسي پيدا ميكنيم.
سرخكردن موادغذايي در روغن جامد و اشباع و پخت طولاني غذا براي به اصطلاح جاافتادن آن و مصرف موادغذايي سرشار از اسيدهاي چرب ترانس و اشباع مثل فستفودها فقط باعث ميشود ريزمغذيها از بين بروند و ارزش تغذيهاي غذا پايين بيايد يا راديکالهاي آزاد در بدن تجمع پيدا کنند که بر سلامت پوست اثر منفي دارند.
مصرف زياد ميوه و سبزيها و روش پخت آرام موادغذايي كه كرهايها از آن تبعيت ميکنند، شايد از جمله دلايل اصلي زيبايي و سلامت پوست آنهاست.